5% reducere la Happy Planet ClubOferta expira in:

Detalii pret oferta:

Pret actual 0.00 lei
Pret initial
0.00 lei
Discount
0 %
Economisesti
0.00 lei

happy planet 1 happy planet 2 happy planet 3 happy planet 4

20
coduri
ramase

Comanda telefonica:

0732381200, 0761053766
Share

Detalii oferta


Loc de joaca Pantelimon

 

Proiectul Happy Planet a fost creeat din dorinta de a oferi si celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la jocurile preferate, dar totodata tinand cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii intr-un loc care sa acopere o gama cat mai completa de servicii intr-un ambient decent, spatios, bine utilat, prietenos si sigur.

Pe langa un loc de joaca pentru copii foarte mare (peste 3000 mp) Happy Planet este optiunea perfecta pentru aniversarea zilelor de nastere, de nume sau orice ocazie speciala din viata fiecaruia cu efort minim din partea Dumneavoastra.

In acelasi timp locul de joaca HAPPY PLANET din interior este desfasurat pe 1500MP, avand 3 sali pentru petreceri, ambele fiind dotate cu sonorizare SI SISTEM si sistem profesional de lumini, mese amenajate pentru petreceri si cate un loc de fumat pentru fiecare sala . Am creat un salon de BILIARD, PING -PONG, AIRHOKEI, FOOTBALL destinat atat copiilor cat si adultilor.

Happy Planet este structurat pe sectiuni distincte:
- Playground (loc de joaca pentru copii) - labirinturi, tobogane gonflabile, trampoline, baschet;
- Ateliere de creatie - dezvoltarea abilitatilor prin joaca, peste 20 tipuri de jocuri (pentru modelat, pictat, construit, piese magnetice, lego, etc)
- Jocuri mecanice pentru copii - biliard, footbal, air-hochei, darts

- Cafenea- Terasa Caffe Planet (pentru parinti) - Parintii pot supraveghea copiii in conditii decente unde pot fi serviti de ospatarii nostri la masa, cu bauturi de la bar sau mancare de la bucatarie. PENTRU FUMATORI AM CREEAT LOCURI SPECIAL AMENAJATE.

-PARCUL HAPPY PLANET - PLAYGROUND IN AER LIBER SI TERASA PENTRU PARINTI - TOBOGANE GONFLABILE, PERETI DE CATARAT, TRAMPOLINE, BALANSOARE, MASINUTE ELECTRICE SI MULTE ALTE POSTURI DE JOACA.

Ofertant

Happy Planet Club

Telefon:
0771037797

Email:
office@happyplanet.ro

Site:
www.happyplanet.ro

Adresa:
Sos. Vergului nr. 59 vis-a-vis de spitalul Malaxa, Sector 2, Bucuresti

Scurta descriere:

Happy Planet - indoor si outdoor - este cel mai mare loc de joaca si de petreceri pentru copii din Bucuresti


Localizare

Pareri

Newsletter

Nume
Email

Abonandu-te la newsletter vei fi inscris automat la toate promotiile si campaniile derulate pe acest site sau siteurile pertenere

Life & style

Rubrica in curs de dezvoltare

Dc-zone © 2011 - 2018
Termeni si conditii
Designed by CipDesign.ro