5% Reducere La Loc de Joaca si Petreceri CopiiOferta expira in:

Detalii pret oferta:

Pret actual 0.00 lei
Pret initial
0.00 lei
Discount
0 %
Economisesti
0.00 lei

Izzy Club 1 Izzy Club 2 Izzy Club 3

30
coduri
ramase

Comanda telefonica:

0732381200, 0761053766
Share

Detalii oferta


Loc de Joaca Militari, Piata Gorjului

 

Dumbolino organizeaza petreceri pentru copii pentru toate evenimentele din viata micutilor dumneavoastra: aniversari, onomastici, serbari scolare, etc.

De asemenea, periodic sau in zile deosebite (Mos Nicolae, Mos Craciun, Halloween,  etc.), clubul nostru organizeaza petreceri pentru copii unde sunteti cu totii invitati.

De asemenea, putem organiza petreceri pentru parinti care au copii. In timp ce copiii dumneavoastra se joaca linistiti (sub supravegherea personalului firmei noastre), parintii se pot relaxa la cafeneaua noastra, bucurandu-se de petrecere.

Ne dorim sa organizam in clubul nostru petreceri pentru copii de neuitat, asa incat suntem deschisi propunerilor si sugestiilor dumneavoastra.
Durata unei petreceri pentru copii este de 3 ore si se poate prelungi la solicitarea dumneavoastra, cu achitarea unei taxe suplimentare de 150 lei/ora.

Pe tot parcursul petrecerii, copiii sunt supravegheati de personalul nostru, astfel incat dumneavoastra, parintii, va puteti bucura de un moment de relaxare in cafeneaua noastra (unde fumatul este permis), separata de locul de joaca pentru copii cu geam.

Avem animatori (clovn sau Alba ca Zapada, care se ocupa ca distractia sa fie maxima.

Ofertant

Proprietar

Telefon:
0732381200

Email:
dmctln@yahoo.com

Site:
www.dc-zone.ro

Adresa:
Bucuresti

Scurta descriere:

Site de reduceri reale!


Pareri

Newsletter

Nume
Email

Abonandu-te la newsletter vei fi inscris automat la toate promotiile si campaniile derulate pe acest site sau siteurile pertenere

Life & style

Rubrica in curs de dezvoltare

Dc-zone © 2011 - 2018
Termeni si conditii
Designed by CipDesign.ro