5% Reducere pentru taxa de inscriere la Gradi' in primele 3 luni in zona DristorOferta expira in:

Detalii pret oferta:

Pret actual 0.00 lei
Pret initial
0.00 lei
Discount
0 %
Economisesti
0.00 lei

Bamby group Bamby group 1 Bamby group 2

12
coduri
ramase

Comanda telefonica:

0732381200, 0761053766
Share

Detalii oferta


 

Gradinita particulara Dristor

 

DESCRIERE

Gradinita Bamby Grup este gradinita unde copilul tau va invata, se va juca, si-si va face prieteni. Va invitam pe str. Caloian-Judetu, nr.13, zona Dristor-Baba Novac-Alba Iulia.
Gradinita noastra urmareste sa contribuie la formarea si dezvoltarea personalitatii copilului. In aceasta institutie, esentiala este implicarea efectiva a copilului in activitati practice si nu doar teoretice. Scopul nostru este sa nu oferim copiilor doar o lectie, o clasa, un educator ci o educatie de calitate. In acest spirit dorim sa sustinem si sa sprijinim dezvoltarea copiilor, sa le satisfacem setea de cunoastere si intelegere, curiozitatea si inteligenta deosebita. Fiecare copil este indrumat conform nevoilor personale, academice, emotionale si sociale. Activitatile desfasurate sunt variate, ajutand la stimularea aptitudinilor individuale: dezvoltarea competentelor de comunicare si argumentare, gandire critica. Cei mici beneficiaza de o programa scolara echilibrata si bine structurata care contribuie la un model de invatare personalizat prin predarea unei game variate de cursuri: comunicare, bune maniere, dans, limba engleza si mult sport.
    “ Spune-mi si voi uita, arata-mi si s-ar putea sa tin minte, implica-ma si sigur voi intelege! “ ( Benjamin Franklin)
    Gradinita primeste copii incepand cu varsta de 1 an si 6 luni, iar grupele sunt formate din 8- 10 copii, supervizate de educatoare cu studii de specialitate si experienta. Numarul redus de copii din cadrul grupelor ofera educatoarelor posibilitatea de a-si desfasura activitatea instructiv-educativa cat mai eficient, permitandu-le sa se concentreze si sa valorifice potentialul fiecarui copil in parte.
    Mentin o legatura foarte stransa cu parintii pentru a ne asigura ca luam in considerare preferintele si dorintele acestora, comunicandu-le in acelasi timp in mod constant detalii despre evolutia si activitatile copiilor.
    Gradinita Bamby Grup dispune de program variat:
-    Program scurt 8:00-13:00 ( cu mic dejun inclus)
-    Program mediu 8:00- 14:00 (cu mic dejun si pranz incluse)
-    Program prelungit 8:00-18:00 (cu mic dejun, pranz si gustare incluse)
-    Afterschool: Asiguram transport la cerere de la scoala la afterschool, contra cost.
Pentru mai multi frati inscrisi la gradinita se acorda reduceri la tarife. Gradinita este deschisa pe toata durata anului, cu exceptia zilelor libere legale si a unei saptamani de la inceputul lunii august pentru igienizarea gradinitei. Se fac inscrieri pe tot parcursul anului.
    Bamby Grup va asteapta intr-o vila recent construita, cu clase spatioase pentru fiecare grupa, sala de mese, dormitor si loc de joaca exterior, in curte ( doua spatii special amenajate) .

Pagina noastra de facebook™ este: www.facebook.com/BambyGrup

Ofertant

Gradinita Bamby Grup

Telefon:
0763608267 si 0765957032

Email:
bambygrup@gmail.com

Site:
www.bamby-grup.ro

Adresa:
Str. Caloian Judetu, Nr. 13, Sector 3

Scurta descriere:

Gradinita Bamby Grup situata in zona Dristor-Dudesti-Baba Novac


Localizare

Pareri

Newsletter

Nume
Email

Abonandu-te la newsletter vei fi inscris automat la toate promotiile si campaniile derulate pe acest site sau siteurile pertenere

Life & style

Rubrica in curs de dezvoltare

Dc-zone © 2011 - 2018
Termeni si conditii
Designed by CipDesign.ro