Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.dc-zone.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. DC Zone Intermed S.R.L, denumita generic in cele ce urmeaza DcZone, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.dc-zone.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

S.C. DC Zone Intermed  S.R.L este proprietarul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea DC-zone.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre S.C. DC Zone Intermed  S.R.L si producatorii sau distribuitorii acestor produse si servicii. Din acest motiv, dc-zone.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru.

Daca descarcati software din acest site, inclusiv fisiere si imagini continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta S.C. DC Zone Intermed SRL. denumita in continuare “Autor”. Autorul nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Autorul detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Autor sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.
Marca DC-Zone este o marca inregistrata si este detinuta de catre S.C. DC Zone Intermed SRL. Domeniul Dc-zone.ro este detinut de catre S.C. DC Zone intermed SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui DC-zone, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a S.C. DC Zone Intermed SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre DC-zone, conform cu cele de mai sus.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le accesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Autor si ca Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest site apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Autor pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la dc-zone.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. DC Zone  S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.
Autorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

Compania SC DC Zone Intermed SRL isi declina orice responsabilitate pentru oferta furnizorului si pentru modul in care acesta se achita de obligatiile sale.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat DC Zone Intermed pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Informatii pentru vizitatori

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
•    sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
•    sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
o    sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;
o    sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
o    sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
o    sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre , S.C. DC Zone Intermed S.R.L., inregistrata la ANSPDCP;
2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
3. sa primiti din partea dc-zone.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale DC-zone sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. DC-Zone isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Legislatie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul , S.C. DC Zone Intermed S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul , S.C. DC Zone Intermed S.R.L.

Newsletter

Nume
Email

Abonandu-te la newsletter vei fi inscris automat la toate promotiile si campaniile derulate pe acest site sau siteurile pertenere

Life & style

Rubrica in curs de dezvoltare

Dc-zone © 2011 - 2018
Termeni si conditii
Designed by CipDesign.ro